• banner b4coaching

Run & Yoga

Vrolijke en doelgerichte coach, gericht op samenwerking en verbinding
Voor wie is Run & Yoga?

Ben je een hardloper maar zoek je daarnaast een stukje ontspanning en rust? Ben je een Yoga fan maar wil je ook eens een combinatie proberen? Is hardlopen en Yoga compleet nieuw voor jou? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom dan gerust een keer mee doen om te ervaren wat Run & Yoga is!

Locatie & tijdstip

We verzamelen op zondagochtend om 9.55 uur op de parkeerplaats bij de Stadjershal Groningen aan de Laan Corpus den Hoorn 98. Vervolgens gaan we richting Stadspark om daar met de hardlooptraining te starten. Er is ruimte voor iedere hardloper tijdens de training; gevorderden, niet-gevorderden en beginners. Zie onderaan deze pagina voor de exacte data.

De hardlooptraining zal met name gericht zijn op het vergroten van je uithoudingsvermogen en je techniek van het hardlopen. Na de hardlooptraining van drie kwartier doen we in de 45 minuten daarna een aangepaste vorm van Yoga in de Stadjershal. De yogales is toegespitst op de ontspanning na de geleverde inspanning. Het is een rustige les waarin je heerlijk bij kunt komen.

En verder…

Mocht je bepaalde klachten of blessures hebben, geef dit dan gerust aan het begin van de les aan mij door. Dan kunnen we kijken of we tijdens de training tips kunnen geven of waar nodig aanpassingen kunnen doen. Neem eventueel een warme trui mee voor na afloop.

Kosten
Proefles gratis
Cursus 10x €75,-
Losse les € 14,-

Data: 11 & 18 februari en 4, 11, 18 & 25 maart.
Tijd: zondagochtend 10:00-11:45 uur

Betaling middels factuur (in overleg).

Marije Breedt Bruyn
Deelnemer Run & Yoga

"Anja is goed in het inschatten wat je niveau is en heeft mij laten
ervaren dat ik meer kan dan ik dacht."

Contact Opnemen

Adres:

Postbus 8135
9702 KC Groningen

Telefoon:

+31 (0)6 - 19 71 65 78

Email:

anja@b4coaching.nl